НЕІМОВІРНІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ЧОРНОГО МОРЯ – ЗАПРОШУЄМО ПРИЄДНАТИСЯ!

1 070

Ви пам’ятаєте, що скоро вже Міжнародний день Чорного моря? Запрошуємо представників ЗМІ і не тільки на два цікавезні заходи:

1. Урочисте погашення унікальної колекції чорноморських марок

28 жовтня 2022 р. (п’ятниця) о 14:00 на Одеському головпоштампі (вул. Садова 10)

Хочете побачити, якими бачать морських мешканців українські діти? У вересні цього року проєкт ЄС-ПРООН «Європейський Союз задля удосконалення екологічного моніторингу Чорного моря" (EU4EMBLAS) спільно з мистецьким простором «Діалоги» започаткували незвичайну школу, що поєднує мистецтво і науку, для дітей ВПО «Чорноморський щоденник - 2022». Загалом 29 дітей з Херсону і Херсонської області, Миколаєва і Донецької області, а також самої Одеси взяли участь у школі. Протягом шести тижнів морські науковці робили спеціальні презентації для дітей, а професійні художники допомагали їм створювати свої шедеври у незвичайних техніках графіки, асамбляжу та колажу. В результаті було створено 38 портретів морських мешканців.

Деякі виставкові роботи були обрані для колекції чорноморських марок, яка буде урочисто погашена в цей день на Одеському головпоштамті.

2. Відкриття виставки мистецьких робіт «Чорноморський щоденник – 2022»

29 жовтня 2022 р. (субота) о 14:00 в арт-галереї «Діалоги» (вул. Соборна 2).

Урочисте відкриття виставки всіх мистецьких творів дітей, нагородження учасників, а також представлення пам’ятної книги з усіма роботами та історіями до неї.

Чекаємо на вас!